Ga naar hoofdinhoud

Powerspex on Tour

Het verkennen is gedaan en de banden staan weer op spanning. Op 10 september 2022 willen wij de 4de editie van de Powerspex on Tour organiseren. En dit jaar is er ook een mountainbike-route toegevoegd.  

Iedereen wordt ’s ochtends bij Powerspex in Hengelo verwacht. Hier zullen de fietsen op speciale aanhangers worden geplaatst, waarna zowel de toerfietsers als de MTB-ers met een touringcar naar Bad Iburg (D) worden gebracht. Vanaf daar starten de beide routes. 

Toerfietsers 

De toerfietsers fietsen van Bad Iburg naar Powerspex in Hengelo. Deze route begint met een aantal stevige klimmetjes in een fantastisch mooie omgeving. 

Afstand: ca. 125km 

Hoogtemeters: ca. 900hm 

 

MTB-ers 

De MTB-ers fietsen vanaf Bad Iburg naar Hörstel en worden vanaf daar met de touringcar plus aanhanger voor de fietsen naar Powerspex in Hengelo gebracht. In Hörstel kan er desgewenst ook worden omgekleed.  

Afstand: ca. 50km 

Hoogtemeters: ca. 1100hm 

 

Al met al zijn het pittige routes die wel wat voorbereiding vereisen. Bij terugkomst kan er worden gedoucht en omgekleed, waarna we de dag afsluiten met een BBQ.  

 

Reserveer 10 september alvast in de agenda’s, want we hopen iedereen te kunnen verwelkomen om er samen weer een geweldige tour-dag van te maken.  

 

Graag horen we uiterlijk 12 augustus 2022 of je met ons mee wilt fietsen. Gebruik het onderstaande formulier om je aan te melden.   

En schroom vooral niet om enthousiaste collega’s, kennissen en vrienden mee te vragen voor deze tour.  

 

Vrijwilligers 

Mocht je niet kunnen of willen meefietsen, dan is er altijd ruimte om je aan te melden als vrijwilliger. Ook in dat geval kun je jezelf opgeven via het onderstaande opgaveformulier. 

Route wielrentour 125 km

Route MTB 50 km

Aanmelding

    toertocht 125km en BBQMTB-tocht 50km en BBQalleen toertocht 125kmalleen MTB-tocht 50kmvrijwilliger en BBQalleen vrijwilligeralleen BBQ


    janee


    Back To Top