skip to Main Content
logo 2020

Na 2 succesvolle jaren is het dit jaar lang spannend geweest of de tour in 2020 zou kunnen doorgaan, maar zijn wij van mening dat het op dit moment zeker moet lukken, natuurlijk met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen. “Het geet vedan” op zaterdag 5 september 2020. 

Dit jaar zullen alle fietsers met hun fiets in de buurt van Bad Iburg gebracht worden, om vanaf daar over een route van ca. 120 km terug te fietsen naar Powerspex in Hengelo. Met natuurlijk de nodige hoogtemeters. 

Let op: Omdat het Powerspex-team inmiddels proefondervindelijk heeft vastgesteld dat de totale route vanaf Bad Iburg zeker ‘niet voor watjes’ is, en het natuurlijk vooral de bedoeling is dat er deze dag een mooi stukje met elkaar gefietst wordt, is de mogelijkheid van een start vanaf Tecklenburg toegevoegd (en blijft er nog ca. 90 km over van deze prachtige route).

Onderweg zal voor de inwendige mens gezorgd worden, het fietsen moeten jullie weer zelf doen. Terug in Hengelo kan er desgewenst worden gedoucht en omgekleed. We sluiten deze dag af met een BBQ. 

We verzamelen voor de bussen die ons en onze fietsen naar het startpunt zullen brengen bij Powerspex in Hengelo: Aquamarijnstraat 5, 7554 NM Hengelo 

Via deze pagina, worden jullie in de komende tijd van de benodigde informatie voorzien. 

Graag horen we vóór 15 augustus 2020 of je met ons mee wilt fietsen. En schroom vooral niet om enthousiaste collega’s en vrienden mee te vragen voor deze tour. 

Durf je de uitdaging aan? Dan kan je jezelf opgeven via het onderstaande contactformulier

toertocht 120km en BBQalleen toertocht 120kmalleen BBQ


Back To Top