Ga naar hoofdinhoud

Powerspex tijdens bouwvak geopend

Powerspex is tijdens de bouwvak gewoon bereikbaar en in bedrijf. Wij werken door, hoewel aangepast aan de bouwvakperiode.

Veel klanten sluiten hun bedrijven tijdens de bouwvak en daarom wordt de productie bij Powerspex wel omlaag geschroefd. Ook is een groot aantal collega’s op vakantie.
Service verlenen we natuurlijk altijd.

In de vakantieperiode is er op deze manier toch volop bedrijvigheid bij Powerspex. In de werkplaats gaat een aantal vakantiewerkers aan de slag en er zijn ook klanten voor wie we juist in de vakantieperiode aan het werk kunnen. Zij gebruiken die vakantie voor een stop en dat is voor Powerspex een uitgelezen moment om onderhoud te plegen.
Wat vakantiespreiding betreft is deze manier van werken voor sommige werknemers heel prettig. Zij gaan liever buiten de bouwvak om op vakantie en dat kan op deze manier geregeld worden.

Fijne vakantie!

Powerspex Instrumentation wenst iedereen een heel fijne vakantie toe. Kom allemaal weer uitgerust terug. Dan gaan we straks weer met z’n allen met frisse zin aan de slag.

Twee regio’s

Aangezien Powerspex zowel vestigingen in Hengelo als Veenendaal heeft, is er sprake van bouwvakspreiding. Veenendaal is regio midden en daar is het bouwvak van 2 tot en met 20 augustus. Hengelo valt onder de regio noord en daar duurt de bouwvak van 7 tot en met 25 augustus.

Werkplaats Powerspex Hengelo

Back To Top