Ga naar hoofdinhoud

2 juli 2020 van 1:00 pm tot 5:00 pm

Aqua Nederland Vakbeurs

Aqua Nederland gaat toch door dit jaar als virtuele vakbeurs!

Veilig vanachter uw laptop en toch de échte beleving van een fysieke beurs. Op donderdag 2 juli, bent u van harte welkom op Aqua Nederland Digitaal “Hoe innoveren we de crisis uit?”.

Ondanks dat alle evenementen zijn uitgesteld, heeft u met Aqua Nederland Digitaal toch nog een moment om watertechnologie leveranciers te ontmoeten en met professionals en kennispartners uit de sector in gesprek te gaan. Met de prangende uitdagingen waar de watersector voor staat, vormt dit een uitgelezen moment om samen te komen en samen te werken.

Let’s Get Digital

Ontmoet medebezoekers, exposanten en branchepartijen bijvoorbeeld in de Business Lounge, tijdens sessies of plan een 1 op 1 meeting. Met dit innovatieve platform beleeft u op afstand Aqua Nederland Digitaal alsof u er zelf aanwezig bent. U wordt bij de receptie onthaald, naar de levendige Business Lounge gebracht of persoonlijk naar een sessie begeleid. Ontmoetingen en interactie staan centraal.

Gegevens

Datum: 2 juli 2020 Tijd: 1:00 pm tot 5:00 pm Evenement Categorie: Online congres Evenement Tags: Congres Website: https://www.aquanederland.nl/digitaal/

Op deze beurs lanceert Powerspex haar nieuwe simulatie-dienstverlening: Powerbrix.

Powerbrix! Digital Twin, Training, Education and Engineering tool.

Powerbrix biedt simulaties voor innovatieve engineering die gebruikers inzicht en kennisopbouw bieden voor nieuwe concepten en procesoptimalisatie om tot toekomstbestendige oplossingen met visie te komen. Powerbrix bevat de bouwstenen om doelstellingen en ambities waar te kunnen maken in de waterketen, warmtenetten en (afval) energiecentrales.

In de Techtalk, “Simuleren, voorspellen en monitoren, samen maken we de drinkwaterwereld slim!”, gebaseerd op ontwikkelingen binnen Vitens, presenteren naast Powerspex:  Vitens, Royal HaskoningDHV, Bürkert en Pipelife.

Back To Top