skip to Main Content

Let op! Beurs uitgesteld naar 23, 24 & 25 maart 2021

Op 16, 17 & 18 juni 2020 vindt de 14e editie plaats van Aqua Nederland Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Op deze beurs lanceert Powerspex haar nieuwe simulatie-dienstverlening: Powerbrix. Daarnaast laten wij zien wat wij voor u kunnen betekenen in de procesautomatisering en in ATEX/IECEx.

Powerbrix! Digital Twin, Training, Education and Engineering tool.

Powerbrix biedt simulaties voor innovatieve engineering die gebruikers inzicht en kennisopbouw bieden voor nieuwe concepten en procesoptimalisatie om tot toekomstbestendige oplossingen met visie te komen. Powerbrix bevat de bouwstenen om doelstellingen en ambities waar te kunnen maken in de waterketen, warmtenetten en (afval) energiecentrales.

Op donderdag, drinkwater-donderdag, organiseert Powerspex de Envaqua Techtalk “Simuleren, voorspellen en monitoren, samen maken we de drinkwaterwereld slim!”

In de Techtalk, gebaseerd op ontwikkelingen binnen Vitens, presenteren naast Powerspex:  Vitens, Royal HaskoningDHV, Bürkert en Pipelife.

Na afloop zijn er hapjes en drankjes op de stand bij Powerspex en kunnen we napraten en verder ingaan op vragen.

Onderwerp van de Powerspex-presentatie:

Powerspex heeft in samenwerking met Vitens een processimulator ontwikkeld, de Energy & Performance Scan. Christian Beuzel, Business developer, vertelt hoe dit traject tot stand gekomen is en wat deze scan nu voor Vitens oplevert t.a.v. energiebesparing, onderhoud en asset management, alsook welke baat OPIR hier bij heeft. Ga voor meer informatie over de Envaqua Techtalk naar de volgende link: https://www.aquanederland.nl/exposanten-nieuws/techtalk-simulatie-en-modellering-voor-het-managen-van-drinkwater-assets/

klik hier om u aan te melden.

Back To Top